KOE 10 Daagse 2020: 

Ieder kind heeft recht op geluk!

Dat is de missie waarvoor 4.000 leerlingen zich van 9 t/m 20 maart gaan inzetten. De leerlingen van 18 KOE-scholen maken zich 10 werkdagen lang hard voor andere kinderen die het niet makkelijk hebben. En dat vinden wij best KOE(L)! Geld inzamelen voor Stichting Kans voor een Kind, omdat ieder kind recht heeft op geluk. 
Er zijn helaas veel kinderen die het moeilijk hebben door bijvoorbeeld ziekte. We geven leerlingen mee dat het belangrijk is ook eens iets voor een ander te doen. Door samen geld in te zamelen voor de stichting hopen we heel wat kinderen iets gelukkiger te maken. We willen verbinden en verbonden zijn: samen zijn wij KOE. Niet alleen voor onze eigen scholen en in het onderwijs: we kijken ook naar de wereld om ons heen. Met de KOE 10-daagse leren we kinderen betrokken te zijn bij hun omgeving.
Onze school trapt de 10-daagse af op maandag 9 maart op eigen locatie. We starten met een motivatiefilm waarin we te horen krijgen waar we het allemaal voor doen en wat de acties van onze school zijn. We eindigen met een powerkreet: Wij zijn KOE(L)! Leerkrachten delen vervolgens de ‘powerbandjes’ uit aan de leerlingen. Dan is het tijd voor de acties!

Houd onze Facebook-pagina in de gaten voor updates over het verloop van de 10-daagse!

Waar de ene school kiest voor een sportieve invulling, kiest de andere school voor een culinair uitstapje… Benieuwd naar de activiteiten op de overige 17 scholen? Kijk per school op diens eigen website (via KOE-enschede)

Hier ziet u het programma van de Triangel tijdens de KOE 10 Daagse;